News

Az internet jövője: Blade Runner világa vár ránk?

Emlékezz a Blade Runner film lélegzetelállító jövőképére – holografikus reklámok, kibertér és mindenütt jelenlévő hálózatok. Valóra válhat ez a fikció? Tudja meg, mit várhatunk az internet jövőjétől, és hogyan fogják elmosódni a határok a valóság és a virtuális világ között.

Szelídítse meg a késleltetést és uralja a játékot: Tippek az ultra gyo...

Zavarást okoz a késleltetés és a magas ping online játék közben? Tudja meg, milyen internetsebesség szükséges a sima játékélményhez, és hogyan optimalizálhatja csatlakozását. Felfedjük a router beállításának tippeit, a késleltetés hatását a különböző játéktípusokra, és további hasznos tanácsokat, amelyek segítségével uralhatja a virtuális csatamezőket.

PoE – tápegység lehetősége hálózati kábelen keresztül

A hálózati Ethernet-kábeleket általában adatátvitelre használják. Az IEEE 802.3af és 802.3at szabványok azonban meghatározzák a hálózati kábelen keresztüli tápellátás funkcióját is. Így kisebb hálózati eszközöket áramforrás nélkül is táplálhat, anélkül hogy újabb külön kábelt kellene használni. Nézzük meg a PoE (Power over Ethernet) előnyeit és hátrányait és specifikumait.

Az internetes bűnözés virágzik. Tudja meg, hogyan védekezhet ellene

Biztonságban érzi magát a digitális világban? A kibernetikus bűnözés egy olyan vírus, amely szédítő sebességgel terjed, és gyanútlan áldozatokat támad meg. Ransomware, az Internet of Things elleni támadások, kifinomult szociális manipulációs technikák – a veszélyek minden sarokban leselkednek. Olvassa el, hogyan védekezhet a kiberpredátorok ellen, és hogyan védheti meg adatait és magánéletét az online dzsungelben.

Az AI érzelmeinket fogja olvasni. Forradalom az ügyfélszolgálatban, va...

Chatbotok érzelemmel? Az érzelmi AI egy új trend, amely forradalmat ígér az ügyfélszolgálatban. Valóban képes-e a mesterséges intelligencia felismerni az emberi érzelmeket, és hogyan lenne használható ez a technológia? Ismerjük meg együtt az érzelmi AI elveit, potenciálját, valamint az érzelmek gépi olvasásával kapcsolatos kockázatokat és etikai kérdéseket.

A kvantumtechnológiák lassan egyre reálisabbá válnak. Valószínűleg lev...

A kvantumtechnológiák megállíthatatlanul közelednek, és forradalmat ígérnek számos területen. Kézközelben van a kvantuminternet és a kvantumiránytűk. A jövő hackerek és GPS nélkül talán hamarabb valósággá válik, mint gondolnánk. A tudósok azonban még mindig számos akadállyal kell, hogy szembenézzenek, amelyek leküzdése nem lesz éppen egyszerű.

Mi a valódi különbség a 4G és az 5G internet között?

Mindenhol az 5G-ről hall, de még mindig nem biztos benne, mi is az valójában, és miben különbözik a 4G-től? Ez a cikk elmagyarázza a fő különbségeket a 4G és az 5G hálózatok között, a sebességtől és a késleltetéstől kezdve, egészen a mobilkészülék akkumulátorára gyakorolt hatásukig.

Google megnyitja az utat a biztonságosabb mesterséges intelligencia el...

A Google három új AI modellt mutat be, melyek neve Gemma 2, és amelyek a biztonságra, az átláthatóságra és az elérhetőségre helyezik a hangsúlyt. A Gemma 2 2B modell optimalizálva van hétköznapi számítógépekre, a ShieldGemma védelmet nyújt a mérgező tartalomtól, és a Gemma Scope lehetővé teszi a modellek részletes elemzését. A Google az AI demokratizálására és a bizalom építésére törekszik.

Internetsebesség a streaminghez: Milyen gyors internetre van szüksége ...

Akadozik a Netflix? Az egész örökkévalóságig tart a YouTube betöltése? Talán az internet sebessége a hibás. Tudja meg velünk, milyen gyors csatlakozásra van szüksége a zökkenőmentes streaminghez standard, magas és ultra-magas felbontásban.

Műholdas internet - hogyan működik, és tényleg megbízható?

A műholdas internet egyre inkább elérhető alternatívája a hagyományos internetkapcsolatoknak. De hogyan működik, és tényleg olyan megbízható? Tudja meg, hogy a műholdas internet megfelelő megoldás-e az Ön számára, és hogyan különböznek az egyes szolgáltatók ajánlatai.

Page:123456